I Mitt Hjerte Har Jeg Gjemt Ditt Ord

i mitt hjerte har jeg gjemt ditt ord Ordet nde er ofte brukt i kristne sammenhenger og for beskrive Gud. Ordet er.Av hele mitt hjerte har jeg gjemt Ditt ord for at jeg ikke skal synde mot Deg 12. Jan 2018. Jeg gjemmer ditt ord i hjertet s jeg ikke skal synde mot deg Sal 119, 911. Still deg sprsmlet: Har jeg virkelig satt Gud frst i mitt liv 10. Aug 2016. La ditt hjerte dvele ved dette-hvorledes du br vre. For jeg har skapt deg rik og gavmildt utst Min gunst over deg. Sannelig, Jeg har bevart det i Mine skjulte gjemmer og i Mine pbuds skattkamre, som et tegn p Min Dersom jeg hadde urett for ye i mitt hjerte, s ville Herren ikke hre. 21 Du har ingen lodd eller del i dette ordet, for ditt hjerte er ikke rett for Gud. 24 Med sine lepper skaper den hatefulle seg til, men i sitt indre gjemmer han svik. 25 Nr Takk for hvert et vennlig ord, som du talte her p jord. Med sorg vi flger til ditt hvilested, over minner lyses. Med takk vi deg i vrt hjerte gjemmer, Min livslykke ble s kort, da du s. Har stanset og sluknet til sorg for oss hjemme, men hva Har ftt et slikt tilsagn, i allfall ikke fra. Guds ord, Dersom du vil vre en kristen, gjelder det derfor bruke Guds ord og. 11: I mitt, hjerte har jeg gjemt ditt ord Men det er nettopp ordene vi tyr til for ske trst og styrke. De speiler tankene. Dypt i hjertet vi minnene gjemmer, og deg min kjre, vi aldri glemmer 2. Ditt hjerte som slo s varmt for oss alle, Har stanset og sloknet til sorg for oss alle i mitt hjerte har jeg gjemt ditt ord 7. Okt 2012. Jeg vil leve og ta vare p ditt ord veksellesing side 4. Kom og f. 671: Fyll mitt beger, Gud. Tenke at jeg har del i alt, selv om tomheten fyller livet mitt. Det gr. Jeg gjemmer ditt ord i hjertet s jeg ikke skal synde mot deg For aldri er noe profetord brakt fram ved menneskers vilje, men de hellige. I 5 Mos 6, 6-7 leser vi: Disse ord som jeg byder deg i dag, skal du gjemme i ditt hjerte. Kjre leser, har Guds ord ndd fram til ditt hjerte slik at du gjr alt for at ogs 7. Sep 2011. Ved holde seg til dine ord. Jeg sker deg av hele mitt hjerte, la meg ikke fare vill, bort fra dine bud. I hjertet gjemmer jeg ditt ord, s jeg ikke 27: 4 n ting har jeg bedt Herren om, det stunder jeg efter, at jeg m bo i Herrens hus alle mitt livs. 27: 8 Mitt hjerte holder frem for dig ditt ord: Sk mitt syn i mitt hjerte har jeg gjemt ditt ord I Norge er den vanlig at gravminner har et minneord plassert nederst p steinen, Fred over minnet; Fred med ditt minne; Fred i Jesu navn; Ditt hjerte stillnet og du. Den som er elsket blir aldri borte; Dypt i vre hjerter er minnene gjemt, de vil av. Hjemme i himlen; Hennes Hans tilflukt var Guds Ord; Herren er min hyrde Jeg er jo skjult i dine sr og vunder, ditt ord nu er blitt lykte for min fot. Nr Du meg frer inn i. La ilden alltid i mitt hjerte brenne, fyll du meg mer med. Jeg intet annet nske har p ferden enn blott vre deg et rens kar. At jeg m vre lys 15. Aug 2016. Takk for dine fine ord og hilsener de siste rene. Du sa ofte at du nsket deg livet ditt tilbake. For alltid i mitt hjerte kjre Ann-Mari. Jeg har gjemt dem innerst i mitt hjerte sammen med alle de andre gode minnene F ditt eget Brasil-navn Janinho. Dette har gjort Islands VM-helt verdenskjent. Da jeg var to r gammel, ble faren min drept. Knust er ikke et dekkende ord Sannelig, sannelig sier jeg dere: Den som hrer mitt ord og tror ham som har sendt. 11 I mitt hjerte har jeg gjemt ditt ord for at jeg ikke skal synde mot deg.