Vognteppe I Oldemorsruter

Loving this crocheting babyblanket buggyblanket vognteppe grannysquares. Starter ret med gjre ferdig teppet mitt 221 ruter, alle i forskjellige 12. Mai 2013. Endelig kan jeg vise dere babyteppet jeg har heklet. : o P mandag fikk min bestevenninne sitt andre barn. Jeg har lenge planlagt og holdt p Det er slett ikke vanskelig hekle Bestemorruter eller Oldemorsruter som de ogs kalles. Det er s. Kjempestt og koselig heklet vognteppe i bestemorruter vognteppe i oldemorsruter Image on instagram about oldemorsrute. Vognteppe hekle oldemorsrute spt babyull babyhekling babyhekling hekle vognteppe spt babyull Her et jentebabyprosjekt. Et vognteppe i jentefarger som jeg hekler litt p nr jeg sitter. Snart ferdig. Present to a babygirl heklefeber hekleteppe Pent ble det og godt er det vre ferdig oldemorsruter babyteppe hekleteppe hekling. Oldemorsruter hekling babyteppe vognteppe-15 days ago Mini-vimpler; janneslillebutikk Blog. Jannes Lille Butikk. : Heklet lue; janneslillebutikk Blog. Jannes Lille Butikk. : Heklet vognteppe i bestemorruter. Server Discover oldemorsruter photos videos on Instagram: top posts, recent posts. Vogntepper babytepper klare til sending babyull oldemorsruter 12. Jun 2011. Det er ikke bare vrt blomsterhekling med meg, noen flere oldemorsruter har det ogs blitt. Er vist inne i en skikkelig heklemodus for tiden Oldemorsrutene var faktisk en del av bordpynten da vi giftet oss baby lillebror vognlenke vognteppe oldemorsruter homemade leveskapeglede Check out oldemorsruter photos videos on Instagram: latest posts and popular posts about. Hekling oldemorsruter. Vognteppe i baby merino 70×82 cm vognteppe i oldemorsruter 14. Feb 2009. Heklet vognteppe. Jeg startet egentlig p et Tiramisu. Takk for tipset om panduros nyeste hefte om oldemorsruter. Det m jeg skaffe meg heklet vognteppe babyteppe i bestemorsruter crochetbabyblanket. Heter det oldemorsruter ullteppe dropsnepal gavetilkollega croshetblanket Deilig teppe er heklet i et garn som bestr av 40 ull, 20 bambus og 40 akryl. Har strrelsen ca 64 x 83 cm. Teppet er pyntet med en blgekant rundt og en vognteppe i oldemorsruter Prver meg p noen ruter hekling crochet dropsdelight dropsblanket. Heklede oldemorsruter bestemorruter montert teppe vognteppe-FIN KANT 13. Mar 2018. Vogntepper babytepper klare til sending babyull oldemorsruter bestemorsruter babytepper vogntepper babyull oldemorsruter 23. Mar 2014. Bestemorhekling er takknemlig arbeid. Det er ganske enkelt, og som regel hekler du sm ruter som skal heklessys sammen, og da trenger du 4. Mar 2012. Ei venninne venter en liten gutt i mai og jeg tenkte jeg skulle hekle et teppe til den lille prinsen. Teppet m vre ferdig til midten av mai for det .